MENI

Naslovna strana

 Uzmi račun i pobedi

Saopštenja

BRNABIĆ I AJGNER O REFORMI JAVNE UPRAVE I DECENTRALIZACIJI U SRBIJI

24. februar 2017.

 Brnabić i Ajgner o reformi javne uprave i decentralizaciji u Srbiji

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) Ana Brnabić danas je razgovarala sa ambasadorom Austrije u Srbiji dr Johanesom Ajgnerom (Johannes Eigner) o aktivnostima Ministarstva u vezi reforme javne uprave kao i prioritetima MDULS u narednom periodu.

Detalјnije ...

Obaveštenja

JAVNI KONKURS ZA POPUNјAVANјE POLOŽAJA

1. februar 2017.

Služba za upravlјanje kadrovima Vlade Republike Srbije oglašava javni konkurs za popunjavanje položaja u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave za položaj „ Pomoćnik ministra- rukovodilac Sektora za lјudska i manjinska prava i slobode i registre u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave – položaj u trećoj grupi» .

Rok za podnošenje prijave na konkurs je 8 dana. Rok počinje da teče narednog dana od dana kada je konkurs oglašen u periodičnom izdanju oglasa Nacionalne službe za zapošlјavanje.

Detalјnije ...

Korisni linkovi
 Državni stručni ispit Informacije od javnog značaja Informatori o radu Matične knjige Zaštitnik građana Organi državne uprave Budžet Provera upisa u Jedinstveni birački spisak Pitanja i odgovori Ispit za inspektora Ispit za komunalne policajce Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta Stručno usavršavanje državnih službenika Iklјuči nasilјe Šifarnik radnih mesta
 Vrh strane
 e Uprava Dobra uprava Kontakt centar „Uzmi račun i pobedi“ IT Obuke Predlog za unapređenje IT sektora u Srbiji Reforma javne uprave Zajedno u promene Inspekcijski nadzor Partnerstvo za otvorenu upravu Katalozi radnih mesta Javne nabavke