Мерошина и Дољевац: МДУЛС-у Награда за допринос и Повеља за изузетне резултате

У име министра државне управе и локалне самоуправе Јелене Жарић Ковачевић државни секретар у МДУЛС Ђорђе Дабић примио је јуче Дванаестооктобарску награду за изузетан допринос и развој општине Мерошина, као јавно признање и једну од највреднијих награда која се додељује поводом прославе Дана ове општине. Такође, државни секретар је данас у име министарке Жарић Ковачевић у Дољевцу поводом Дана општине примио Повељу за постигнуте изузетне резултате и достигнућа у области развоја локалне самоуправе на територији ове општине.

Том приликом, државни секретар Дабић је истакао значај оваквих догађаја за јачање локалних заједница и похвалио напоре обе општине у унапређењу инфраструктуре и побољшању услова живота за све њене грађане. Нагласио је и важност сарадње између локалних самоуправа и државних институција како би се обезбедио континуирани развој и просперитет овог региона.

“Ова признања сведоче о томе да је Министарство државне управе и локалне самоуправе радило добро и да је локална самоуправа препознала наше напоре и укупна наша залагања, а пре свега уложену енергију и знање запослених државних службеника који су произвели добре резултате” истакао је државни секретар Дабић.

Додатно, честитајући грађанима Мерошине и Дољевца њихов дан, он је поручио да се данас сећамо славних предака из овог краја, и да охрабрени њиховом снагом планирамо сигурну будућност.



Skip to content