Ј А В Н И П О З И В за учешће на Отвореном састанаку Посебне међуминистарске радне групе за израду и праћење имплементације петог Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерство за отворену управу у Републици Србији

Министарство државне управе и локалне самоуправе, као координатор националних активности у оквиру учешћа Републике Србије у иницијативи Партнерство за отворену управу, позива све заинтересоване организације цивилног друштва, грађане и представнике приватног сектора да учествују на Отвореном састанку Посебне међуминистарске радне групе за израду и праћење имплементације петог Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерство за отворену управу у Републици Србији, који ће се одржати 25. октобра 2024. године, у Палати Србија (источно крило), сала 129, са почетком у 11 часова.

У циљу подстицања транспарентности и што шире партиципације у процесу праћења спровођења Акционог плана за период 2023-2027. године, Министарство позива све заинтересоване стране на састанак на којем ће бити представљен и разматран досадашњи напредак у имплементацији важећег Акционог плана.

Заинтересовани за учешће могу послати своје пријаве најкасније до среде, 23. октобра 2024. године на e-mail адресу: danilo.rodicc@mduls.gov.rs, са назнаком „Пријава за учешће на ПОУ састанку“.

Ради информисања и што ефикасније припреме, у наставку можете преузети:

За више информација о учешћу Републике Србије у Партнерству за отворену управу, укључујући досадашње активности у вези са актуелним Акционим планом, посетите националну ПОУ платформу на адреси https://ekonsultacije.gov.rs/ogpPage/1.



Skip to content