Студенти „Ухватите залет“ за будућу каријеру

 

Четврту годину заредом Министарство државне управе и локалне самоуправе организује Сајам студентске стручне праксе у јавној управи, која је прилика за све студенте државних универзитета, да кроз рад у управи стекну прва практична искуства у струци, упознају се са радним окружењем, направе контакт са колегама из струке и тако „ухвате залет“ за почетак будуће, успешне каријере.

Овогодишњи сајам студентске стручне праксе биће одржан 4. децембра, а окупиће 141 орган јавне управе, са богатом и разноврсном понудом од 1.364 места за стручну праксу.

И ове године сајам ће бити хибридни догађај, који обезбеђује свим студентима могућност да га посете онлајн, добију релевантне информације о стручној пракси, обиђу штандове органа јавне управе и присуствују сајамским догађајима.

Модерна 3Д платформа сајам доводи у виртуелни простор Палате Србија, једно од најзначајнијих архитектонских здања државне администрације, а припремљени садржаји омогућиће свим посетиоцима да сазнају нешто више о салама и салонима свечаног дела овог споменика културе.

Сајам студентске стручне праксе у јавној управи је први корак на Мапи пута студентске стручне праксе у јавној управи у академској 2024/2025. години.



Skip to content