РУЖИЋ У ЛАЗАРЕВЦУ: ПОДРШКА ПРОЈЕКТИМА НА ЛОКАЛУ ЗА БОЉЕ УСЛУГЕ ГРАЂАНИМА

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић обишао је данас радове на доградњи и реконструкцији Дома културе у Миросаљцима, а тај пројекат је Министарство подржало из Фонда за локал.

“Драго ми је што смо подржали овај пројекат доградње и реконструкције Дома културе са 16 милиона динара из Фонда за локал, а наш циљ је да унапредимо квалитет живота становника насеља Миросаљци”, рекао је министар Ружић током обиласка.

Ружић је обишао и Јединствено управно место у Лазаревцу, које је прво такво у Србији које је отворено уз подршку Министарства државне управе и локалне самоуправе.

“Прошле године у септембру у Лазаревцу смо отворили прво Јединствено управно место, за које је Министарство издвојило 8,65 милиона динара,  тако да грађани Лазаревца сада могу да једном месту да заврше све послове са управом, без обиласка неколико институција”, рекао је Ружић и оценио да је задовољан радом ЈУМ-а.

Ружић се састао и са општинским руководством, са којим је разговарао о раду те градске општине и  пројектима које је подржало Министарство државне управе и локалне самоуправе.