Стевић са представницима компаније из Мађарске

Државни секретар Бојан Стевић разговарао је данас са представницима мађарске фирме Прима која већ послује у општинама Бачка Топола, Сомбор и Суботица и која је заинтересована за ширење пословања у локалним самоуправама у Војводини, али су вољни и да преко својих дистрибутивних центара пласирају српске производе у Мађарској.

Стевић је том приликом рекао да је Србија добро место за инвестирење, јер је Влада Србије током протеклих неколико година створила добро и поуздано пословно окружење.

Он је рекао да је томе доприноси и реформа којим се јавна управа на свим нивоима трансформише у ефикасан и услужан сервис грађана и привреде и изразио заовољство због намера мађарске компаније да настави да улаже и шири своје пословање у Србији.

„Министарство државне управе и локалне самоуправе вам стоји на располагњу да и повезаће вас са свим надлежним министарствима, институцијама и локалним самоуправама како би сте остварили своје планове у погледу ширења пословања, јер Србији је у интересу да се отовори што више радних места“, рекао је Стевић.