ЈАВНИ ПОЗИВ организацијама цивилног друштва за учешће на Отвореном састанаку Посебне међуминистарске радне групе за израду и праћење имплементације петог Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерство за отворену управу у Републици Србији

Министарство државне управе и локалне самоуправе, као координатор националних активности у оквиру учешћа Републике Србије у иницијативи Партнерство за отворену управу, уз подршку пројекта EU4PAR, позива све заинтересоване организације цивилног друштва, грађане и представнике приватног сектора да учествују на Отвореном састанку Посебне међуминистарске радне групе за израду и праћење имплементације петог Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерство за отворену управу у Републици Србији, који ће се одржати 11. маја 2023. године, у Палати Србија (источно крило), сала 129, са почетком у 10 часова.

У циљу подстицања што шире партиципације у изради Акционог плана, Министарство позива све заинтересоване стране на састанак на којем ће бити представљени и разматрани предлози обавеза поднети у оквиру недавно окончаног процеса јавних консултација.

Заинтересовани за учешће могу послати своје пријаве најкасније до среде, 10. маја 2023. године на e-mail адресу: danilo.rodicc@mduls.gov.rs, са назнаком „Пријава за учешће на ПОУ састанку“.

Ради информисања и што ефикасније припреме, у наставку можете преузети:

Наведени састанак реализује се у склопу глобалне Недеље Партнерства за отворену управу, која се у читавом свету обележава у периоду од 8-12. маја 2023. године, као део глобалне акције усмерене на промоцију отворености управе и унапређење управљања кроз сарадњу између управе и грађана.

За више информација о учешћу Републике Србије у ПОУ, укључујући досадашње активности у изради петог Акционог плана, посетите интернет страницу на адреси https://ekonsultacije.gov.rs/ogpPage/1



Skip to content