Mастер програм развијен у оквиру програма Ерасмус+ убудуће за све заинтересоване

У склопу реализације регионалног пројекта “Јачање капацитета јавне управе развојем курикулума из области финансијског менаџмента, рачуноводства и финансијске контроле/ FINAC“, који се финансира у оквиру Ерасмус+ програма Европске уније, чији партнер је Министарство државне управе и локалне самоуправе, развијен је мастер програм у области управљања јавним финансијама. Прва година реализације овог мастер програма била је намењена државним службеницима.

Овај мастер програм има за циљ да омогући запосленима у финансијској, рачуноводственој, ревизорској и контролној служи јавне управе, као и јавних и приватних предузећа, да иновирају и надограде своја знања у области финансијске и рачуноводствене контроле и управљања, ослањајући се на рачунарске алате и апликације у примени симулација и пословне аналитике за доношење финансијских одлука, као и на примену информатичких алата и менаџерских дисциплина у управљању финансијским и рачуноводственим информацијама.

Убуће ће овај програм бити доступан свим заинтересованим полазницима. Више о програму и његовим циљевима можете пронаћи на: https://youtu.be/L17hEpV-2bc

Мастер програм Финансијски менаџмент, контрола и менаџерско рачуноводство је студијски програм Факултета организационих наука, Универзитета у Београду.