Стевић: Стабилно водоснабдевање за Лазаревац и Барајево

Државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић у друштву Градског менаџера Горана Весића, обишао је данас локацију где је у току изградња цевовода Араповац–Бељина у селу Рожанци. Догађају су присуствовали председник општине Лазаревац Бојан Синђелић и председник општине Барајево Слободан Адамовић.

 

„Изградњом водовода биће обезбеђено стабилно водоснабдевање за читав низ села у општини Лазаревац и Барајево. То је показатељ да када функционишу добро управе може доћи до заједничког пројекта по питању решавања проблема у интересу грађана од круцијалног значаја“, истакао је државни секретар Стевић.

„Део радова спроводи се и на делу општине Барајево, а сада смо их у потпуности интензивирали и можемо заједно да радимо, тако да ће корист од цевовода имати становници обе општине“, рекао је Весић.
Председник општине Лазаревац Бојан Синђелић нагласио је да су ови радови од велчиког значаја за североисточни део лазаревачке општине.

„Захваљујем свим институцијама које су учествовале у решавању вишедеценијског проблема јер смо само заједничким радом и трудом могли да дођемо до реализације овог пројекта“, рекао је Синђелић.

Председник општине Барајево Слободан Адамовић каже да је наишао на огромно разумевање и захвалио на решавању проблема са којим су се сусретали неколико деценија.