Stević: Stabilno vodosnabdevanje za Lazarevac i Barajevo

Državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević u društvu Gradskog menadžera Gorana Vesića, obišao je danas lokaciju gde je u toku izgradnja cevovoda Arapovac–Beljina u selu Rožanci. Događaju su prisustvovali predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić i predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović.

 

„Izgradnjom vodovoda biće obezbeđeno stabilno vodosnabdevanje za čitav niz sela u opštini Lazarevac i Barajevo. To je pokazatelj da kada funkcionišu dobro uprave može doći do zajedničkog projekta po pitanju rešavanja problema u interesu građana od krucijalnog značaja“, istakao je državni sekretar Stević.

„Deo radova sprovodi se i na delu opštine Barajevo, a sada smo ih u potpunosti intenzivirali i možemo zajedno da radimo, tako da će korist od cevovoda imati stanovnici obe opštine“, rekao je Vesić.
Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić naglasio je da su ovi radovi od velčikog značaja za severoistočni deo lazarevačke opštine.

„Zahvaljujem svim institucijama koje su učestvovale u rešavanju višedecenijskog problema jer smo samo zajedničkim radom i trudom mogli da dođemo do realizacije ovog projekta“, rekao je Sinđelić.

Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović kaže da je naišao na ogromno razumevanje i zahvalio na rešavanju problema sa kojim su se susretali nekoliko decenija.