Одлука о избору предлога пројеката који ће бити финансирани у оквиру Фонда међуопштинске сарадње

У складу са објављеном Јавном позивом за подношење предлога пројеката за успостављање и унапређење међуопштинске сарадње који је расписан у оквиру пројекта „Подршка спровођењу Акционог плана Стратегије реформе јавне управе – реформа локалне самоуправе 2016-2019, Комисија за избор пројеката донела је Предлог одлуке, на основу које је министар државне управе и локалне самоуправе донео Одлуку одлуку о избору предлога пројеката који ће бити финансирани у оквиру Фонда међуопштинске сарадње.

На основу критеријума за административну и техничку евалуацију који су објављени у оквиру Јавног позива, укупна средства која ће бити додељена локалним самоуправама у складу са пројекним буџетом износе 117.000 швајцарских франака.

Пројекат „Подршка спровођењу Акционог плана Стратегије реформе јавне управе – реформа локалне самоуправе 2016-2019“ подржава Влада Швајцарске конфедерације.

Одлука о избору предлога пројеката који ће бити финансирани у оквиру Фонда међуопштинске сарадње који се финансира из Пројекта:“Подршка спровођењу Акционог плана Стратегије реформе јавне управе – реформа локалне самоуправе 2016 – 2019“.