Минитарству државне управе и локалне самоуправе октобарско признање општине Власотинце

Државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Чедомир Ракић примио је јуче у име Министарства признање „Диплома 10. октобар“, коју општина Власотинце додељује поводом обележавања Дана ослобољења Власотинца и околине.

Министарство је ову октобарску награду општине Власотивце за 2021. годину добило за изузетно залагање у развијању е-сериса за ефикасно пружање успуга грађанима.

Тим поводом државни секретар Ракић поручио је ће Министарство и убудуће подржавати сваки пројекат општине, али и других ЈЛС у Србији, који имају за циљ модернизацију, а пре свега боље услуве живота грађана.

Он је додао да је заједничко залагање државе и локалне самоуправе, посебно у време када још увек траје Ковид 19 пандемија, изузетно важно, јер ниједан грађанин Србије не сме остати заборављен нити изостављен из процеса заштите од болести. Зато су МДУЛС и општина Власотинце заједнички уложили у реконструкцију амбуланте у Доњој Лопушњи и показали да се и у оваквим планинским селима брине о бољим условима живота људи.

Општина Власотинце обележава 10. октобра Дан ослобођења Власотинца и околине, који је уједно и Дан општине. Тим поводом јуче је одржана Свечана седница СО Власотинце за којој су појединцима и институцијама уручена октобарска признања за 2021. годину.

Фото галерија – извор општина Власотинце