РУЖИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНУ ПРИБОЈ

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић посетио је Општину Прибој, у којој се одржава Лимски биатлон и истакао да је та туристичка манфестација из Фонда за локал  ове године подржана са око три милиона динара.

“Драго ми је што је локална самоуправа аплицирала и што смо били у прилици да са скромних три милиона динара помогнемо ову манифестацију. Влада је показала да је заинтересована за равномерни развој целе земље и потрудићемо се да се Прибој врати на туристичку мапу Србије, а ова манифестација је само корак напред”, изјавио је  Ружић.

Ружић је истакао да општина Прибој има изузетан потенцијал и да се у односу на претходне године овде сада реализују бројни пројекти.

Он је оценио да су пред локалном власти су бројни изазови и додао да  ће их уз помоћ Владе Србије успешно превазићи.

“Ова општина покренута је са мртве тачке на којој је била дуги низ година. Ретко ко има такав кампус који садржи спортске терене, халу, олимпијски базен и то све поред реке Лим”, нагласио је Ружић.

Министар је рекао да је његова посета Прибоју за време Лимског биатлона већ постала традиција и да ће следеће године видети колико се заиста напредовало.

Туристичка манифестација Лимски биатлон на деоници Прибој – Рудо – Сетихово, одржава се сваке године, уз спуст чамцима низ реку Лим и рекреативну бициклистичку трку.