Партнерство за отворену управу: Јавни позив за ОЦД за учешће у радној групи за израду Акционог плана 2020-2022. године

Министарство државне управе и локалне самоуправе и Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије упућују Јавни позив организацијама цивилног друштва за подношење кандидатуре за чланство у Посебној међуминистарској радној групи за израду Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерство за отворену управу у Републици Србији за период 2020 – 2022. године.

Основни задаци Посебне међуминистарске радне групе су, између осталог, израда Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерство за отворену управу у Републици Србији за период од 2018-2020. године, спровођење поступка консултација са цивилним друштвом, праћење спровођења активности дефинисаних претходним и текућим акционим планом и поштовање предвиђених рокова, предлагање измена и допуна Акционог плана, израда привремених и коначних извештаја о спровођењу активности из претходног и текућег акционог плана.

Право учешћа на Јавном позиву имају удружења и друге организације цивилног друштва основане и регистроване сагласно позитивним прописима Републике Србије које делују у некој од области утврђених овим јавним позивом.

Преузмите:Skip to content