Награде у трећем извлачењу наградне игре „Узми рачун и победи“ извлаче Асмир Колашинац, Михаил Дудаш, Зорана АруноВИЋ, БОРА НЕНИЋ И ИВАН ТОМИЋ

Бацач кугле, Асмир Колашинац, десетобојац, Михаил Дудаш, стрелкиња, Зорана Аруновић и глумци Бора Ненић и Иван Томић подржали су Годину борбе против сиве економије и биће наши познати спортисти и глумци који ће обрадовати грађане у трећем колу наградне игре „Узми рачун и победи“.

У сутрашњој, трећој додели награда они ће из огромног базена, специјално направљеног за ову  прилику, извући срећне добитнике два стана у Београду, 12 аутомобила, путовања у Њујорк, Париз и Грчку. Извлачење ће бити емитовано у директном преносу на Првом програму РТС-а у суботу, 25. марта од 17:45 часова.

У овом извлачењу биће додељено 179 награда, укупне вредности 31.298.239,59 динара. Извлачење осталих награда такође ће бити обављено у студију РТС-а и биће преношено путем live stream-a на сајтовима http://uzmiracun.rs/ и http://www.rts.rs. Регуларност поступка надзираће петочлана Комисија у којој се налазе представници Министарства државне управе, Министарства финансија и Пореске управе, Министарства трговине, туризма и услуга и компаније Мастеркард.

Комисија присуствује извлачењу и одмах након извлачења, врши проверу испуњености услова дефинисаних Правилима наградне игре. Уколико Комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у извлачењу награде, извлачење коверата се наставља све док се не извуче коверта која испуњава услове.

Све срећне добитнике Министарство државне управе и локалне самоуправе контактираће већ у недељу 26. марта и обавестити о наградама које су освојили, као и о начину преузимањa.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри и уколико утврди  кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу “Политика“ у року од 3 дана од дана извлачења, као и на интернет страницама Министарства државне управе и локалне самоуправе, наградне игре www.uzmiracun.rs и  Радио телевизије Србије.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року не дужем од 30 дана од дана објављивања  у дневном листу “Политика“ док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања  у „Политици“.

Напомињемо да ће све коверте које буду пристигле до 24. марта 2017. године, до 23 часа и 59 минута, учествовати у  трећем извлачењу наградне игре у суботу 25. марта. Све коверте пристигле до наведеног временског рока биће пренете из Главног поштанског центра до студија РТС-а уз обезбеђење МУП Србије.Skip to content