Позив градским и општинским управама за изражавање интересовања за реализацију пакета подршке за организационо и функционално унапређење локалне управе

У оквиру реализације друге фазе пројекта „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи“, који заједнички финансирају Европска унија и Савета Европе, а спроводи Савет Европе у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Сталном конференцијом градова и општина, Савет Европе и Стална конференција градова и општина заједнички расписују jавни позив градским и општинским управама за изражавање интересовања за реализацију Пакета подршке за организационо и функционално унапређење локлане управе. 

Експертска подршка биће обезбеђена за 15 локалних самоуправа (градовима, општинама или градским општинама) кроз примену специфично дизајнираног инструмента – Пакет подршке за организационо и функционално унапређење локалне управе (ОМСП пакет), који има за циљ унапређење унутрашње организационе структуре и развој оперативне ефикасности локалних управа. 

Право на учешће на позив имају сви заинтересовани градови, општине и градске општине у Републици Србији.  

Рок за пријаве је 16. јул 2021. године, до 17ч. 

У циљу представљања Пакета подршке и образложења евентуалних нејасноћа и питања, Савет Европе и Стална конференција градова и општина ће организовати онлајн Инфо дан 2. јула 2021. године у 11ч. Пријава за учешће на Инфо дану је обавезна и врши се путем е-поште lsg.serbia@coe.int. Линк за приступање биће благовремено достављен свим пријављеним учесницима. 

Сву потребну документацију за пријављивање можете преузети овде. Skip to content