I dalje traju prijave za master studije u oblasti javnih finansija

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Nacionalna akademija za javnu upravu poziva državne službenike i zaposlene u jedinicama lokalnih samouprava da se prijave za master programe u oblasti upravljanja javnim finansijama, u okviru Erasmus+ programa Evropske unije.
U Beogradu će biti realizovana dva master programa, i to:

  • na Univerzitetu u Beogradu, Fakultet organizacionih nauka (FON) – master program Finansijski menadžment, kontrola i menadžersko računovodstvo na koji se upisuje 35 studenata,
  • na Metropolitan univerzitetu, Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju – master program: Ekonomija, na koji se upisuje 20 studenata.

Podsećamo da ukoliko planirate da polažete prijemni na FON-u, neophodno je prijaviti se preko zvaničnog fakultetskog portala. Prijava je moguća od 10. do 28. septembra 2018. godine onlajn, nakon čega se dobija informacija o tome kada se na FON-u predaje konkursna dokumentacija.

Konkursna dokumentacija uključuje:

  • kopiju uverenja o diplomiranju/diploma (nije potrebno da bude overena)
  • kopiju uverenja o položenim ispitima osnovnih studija/dodatak diplomi (nije potrebno da bude overena).

Originali se donose na uvid.

Informacije o prijemnom ispitu

Literatura za prijemni:

Napominjemo da će prijemni na FON-u biti organizovan 6. oktobra 2018. godine, u 11.30, te da će rang lista biti objavljena 8. oktobra 2018. godine do 12.00.

Za sve dodatne informacije obratite se na: master@fon.bg.ac.rs i nasha@fon.bg.ac.rs ili +381 11 3950 892 ponedeljkom i petkom od 09.00-10.00 časova; utorkom, sredom i četvrtkom od 09.00-10.00 i 16.00-19.00 časova.

Moguće je doći na FON i lično se raspitati vezano za polaganje prijemnog i predaju dokumenata – četvrtkom od 16-19 časova, sala B003, ulaz iz Bulevara Oslobođenja. Kontakt osoba: Nataša Kuzman.

Svi zainteresovani za polaganje prijemnog na FEFA, neophodno je da se prijave preko zvaničnog fakultetskog portala

Napominjemo da je konkurs na FEFA otvoren za 20 kandidata i da podrazumeva intervju. Interevju će biti organizovan nakon prijemnog na FON-u, kako se dva prijemna ne bi preklopila.

Za sve dodatne informacije osoba za kontakt je Biljana Savić bsavic@fefa.edu.rs ili studentskasluzba@fefa.edu.rs ; telefon +381 11 2600 600 i to u periodu: ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak i petak od 12.00 do 14.00.

 



Skip to content