Јавна расправа о Нацрту закона о комуналној милицији

Министарство државне управе и локалне самоуправе расписало је јавну расправу о Нацрту закона о комуналној милицији.

Јавна расправа о Нацрту закона одржаће се од 15. фебруара до 6. марта 2019. године и Министарство позива представнике належих државних органа, органа аутономне покрајине, јединице локалне самоуправе, академске стручне јавности, невладиног сектора, као и друге заинтересоване стране и грађане да се упознају са текстом Нацрта закона и да дају предлоге, сугестије и коментаре.

Предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се Министарству државне управе и локалне самоуправе путем електронске поште на адресу: lokalna.samouprava@mduls.gov.rs  или на адресу Министарства државне управе и локалне самоуправе, Београд, Бирчанинова 6, са напоменом: ,,За јавну расправу о Нацрту закона комуналној милицији“.

Предлози, сугестије и коментари достављају се на обрасцу који се може преузети уз текст Нацрта закона.

У оквиру спровођења јавне расправе, у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, биће одржан округли сто 28. фебрара 2019. године у Центру„Сава“  у Београду.

По окончању Јавне расправе, Министарство државне управе и локалне самоуправе ће сачинити извештај о одржаној јавној расправи и у року од 15 дана од њеног окончања исти објавити на интернет презентацији Министарства и Порталу еУправе.

Саставни део овог јавног позива је Програм јавне расправе са радним текстом Нацрта закона сa oбразложењем, који је Закључком о спровођењу јавне расправе о Нацрту закона о одредио Одбор за правни систем и државне органе.

 

Преузмите:Skip to content