ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ЗАКОНА О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ЗАПОСЛЕНИМА У АУТОНОМНИМ ПОКРАЈИНАМА И ЈЕДИНИЦАМА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Министарство државне управе и локалне самоуправе спроводи јавну расправу о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе и овом приликом позива представнике државних органа, органа аутономне покрајине и јединице локалне самоуправе, све грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона као и да дају своје предлоге, примедбе и сугестије.

Јавна расправа спровешће се у периоду од 6. августа до 27. августа 2021. године.

Текст Нацрта закона, биће постављен на сајту Министарства државне управе и локалне самоуправе, www.mduls.gov.rs и на порталу е-управе.

Учесници у јавној расправи могу своје предлоге, сугестије и коментаре доставити на Обрасцу за коментаре или путем електронске поште: ljudskiresursi@mduls.gov.rs или писаним путем на адресу: Министарство државне управе и локалне самоуправе, Београд, Бирчанинова бр. 6, са назнаком: „За јавну расправу о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе”.

Министартво ће у оквиру јавне расправе организовати и два округла стола под називом „Представљање и дискусија о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе“, који ће се одржати 17. августа 2021. године у Београду, у хотелу „Metropol Palace“, сала Иво Андрић, Булевар краља Александра 69, са почетком у 10.00 часова и 25. августа 2021. године у Новом Саду у згради Скупштине АП Војводине, сала број 1, Владике Платона бб, са почетком у 08.00 часова.

По окончању поступка јавне расправе Министарство државне управе и локалне самоуправе анализираће све сугестије учесника у јавној расправи и сачинити извештај о спроведеној јавној расправи и исти објавити на својој veb презентацији и порталу e – управе.

Преузмите:Skip to content