Мартиновић: Испуњено обећање дато грађанима Обреновца

У месној заједници Грабовац у Обреновцу у току су грађевински радови на асфалтирању путне деонице која спаја Јеличића и Станојевића крај, који су договорени приликом посете министра државне управе и локалне самоуправе др Александра Мартиновића овој градској општини почетком октобра.

Истакавши да је овај некатегорисани путни правац од великог значаја за мештане Грабовца, министар Мартиновић навео је да је ово још један показатељ да Влада Србије брине о сваком свом грађанину, испуњава дата обећања и ради у најбољем интересу свог народа.

Он је подсетио на то да је приликом посете овој београдској општини са мештанима разговарао о главним проблемима и изазовима са којима се суочавају, а у циљу њиховог решавања у најкраћем могућем року, што је сада и показано на делу.

Мартиновић је нагласио да су до сада уложена значајна средства у изградњу и обнову локалне путне инфраструктуре у Обреновцу, те изразио уверење да ће се, по завршетку грађевинских радова у Грабовцу, наставити са изградњом и санацијом путних праваца и у другим месним заједницама.

 

 

 

 

 

 

 

 Skip to content