Мартиновић: Синхронизовани напади ЦРТЕ и Ђиласових пулена и пласирање неистина представљају напад на државу Србију, док се председник Вучић бори као лав за српски народ

Поводом нових неистина које ЦРТА наставља да пласира и тиме обмањује јавност, Министарство државне управе и локалне самоуправе и министар др Александар Мартиновић јасно истичу да остају при ставу „да на 6% бирачких места у Србији у последња три и по месеца није било смањења броја уписаних бирача за 41.110 бирача, односно у просеку 400 бирача дневно“. Тај податак је апсолутно проверљив, а константне нападе ЦРТЕ на законитости изборног процеса у Републици Србији, као и на рад МДУЛС-а и МУП-а, могу само бити констатовани као слабости ове невладине организације.

Министар Мартиновић додаје да се у политичком животу ништа не дешава случајно, па тако и напади невладине организације, коју финансира Драган Ђилас, долазе у тренутку који је изузетно тежак по српски народ, у тренутку када се покровитељи спремају да приме тзв. Косово у Савет Европе и када поједине западне институције покушавају да нацртом резолуције о Сребреници ставе жиг геноцидности на целокупни српски народ. Самим тим, ови синхронизовани напади нису само напади на МДУЛС и МУП, него на државу Србију и представљају инструмент туђинске политике који нема никакав интерес са грађанима Републике Србије, поручује министар Мартиновић.

Он наводи и да су Ђиласови пулени, након што су одбили да учествују у комисији за ревизију бирачког списка, коју су сами иницирали, доказали да их не интересује дијалог о испуњености бирачких услова и стали на страну државних непријатеља.

Министар Мартиновић истиче да грађанима треба да буде јасно да, док се председник Републике Србије Александар Вучић бори као лав за јединство српског народа, једино што Ђиласови пулени желе јесте да се држава дестабилизује у једном од најтежих периода савремене српске историје.

Изјава Радомира Лазовића, једног од лидера грађанске иницијативе, да „имају савезнике у Немачком Бундестагу“ показује да у данашње време, као и у време Другог светског рата, постоје људи који су спремни и сами се нуде у интерес онима који српском народу не мисле добро, али као што су били мањина за време Другог светског рата, тако су мањина и данас, јер су Срби увек презирали издајнике, а више од свега желели слободарску и снажну Републику Србију, наглашава Мартиновић.

 

 Skip to content