Мартиновић у Лебану награђен за изузетан допринос развоју и афирмацији ове општине

Поводом обележавања Дана општине Лебане и општинске славе Свети Димитрије – Митровдан, министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић присуствовао је данас у Лебану свечаној академији Скупштине општине где је као награду примио Повељу за изузетан допринос развоју и афирмацији општине Лебане.

Министар Мартиновић је истакао да је признање које му је уручено резултат непоколебљиве политике читаве Владе Србије која је усмерена на економски раст и развој и националне интересе. Он је подсетио на вишегодишњу сарадњу и партнерство између МДУЛС-а и Лебана, те је навео да је у априлу ове године отворено Јединствено управно место у овој општини, и да се тренутно интензивно ради на пројекту изградње зелене пијаце.

Министар је нагласио да су сви грађани Србије једнаки, да се руководство бори за сваки педаљ територије и да ради на томе да народ у свим деловима земље има једнаке услове за живот.

„Уложили смо много, не само у Лебане, већ у читав југ Србије, а стварни резултати и постигнућа одговорне политике председника Републике Александра Вучића и читаве наше Владе видљиви су на сваком кораку, у свим областима живота и рада. Грађани нам зато  више од деценије указују поверење, што за нас представља мотив, али и обавезу, да радимо још боље и још посвећеније у њиховом интересу и за њихово добро. Србија је утрла себи пут ка успеху и са тог пута нема повратка. Превише времена је прошло док Србија није пронашла своју праву националну снагу и почела да се гради као модерна, независна и јака држава. Сада када грађани знају шта све наша Србија може, да расте, гради се, развија и постаје све јача, нема назад“, поручио је министар у Лебану.

Фото галерија – извор Димитрије Цекић, Општина ЛебанеSkip to content