Министарка Марија Обрадовић примила Aмбасадора Cједињених Aмеричких Држава Ентонија Годфрија

Министарка државне управе и локалне саоуправе, Марија Обрадовић, истакла је, приликом посете Амбасадора Сједињених Америчких држава, Ентонија Годфрија, да цени његово залагање за унапређење сарадње две земље, при чему је финансијска, привредна и инвестициона клима, усред изазова насталих у борби против пандемије COVID-19, једнако важна као политичка и билатерална.

Амбасадор Годфри је честитао Марији Обрадовић на ступању на министарску функцију и преузимању одговорности у области вишеструко важној за развој и раст земље. Он је нагласио да ће САД искористити повољан тренутак у међусобним односима како би пратили и помогли напредак Србије у свим областима, што подразумева и приоритетне циљеве МДУЛС-а.

Министарка Обрадовић се захвалила Годфрију на интересовању за приоритете и питања државне управе и локалне самоуправе и нагласила да ће, у складу са тим интензивирати сарадњу са Амбасадом САД по свим питањима која су важна за спровођење реформи јавне управе, чиме ће се побољшати свакодневни живот грађана Србије.

 Skip to content