Министарка Обрадовић на обележавању 15 година рада Службе за управљање кадровима

Служба за управљање кадровима (СУК) обележила је данас 15 година рада и постојања online конференцијом, на којој је министарка МДУЛС Марија Обрадовић захвалила овој служби Владе Србије на преданој подршци коју пружа реформи државне управе.

Она је честитајући јубилеј, руководству и запосленима СУК, истакла да је заједички циљ стварање услова за реформу јавне управе и подршка даљем развоју у области управљања потенцијалима државних службеника.

„МДУЛС и СУК остају стратешки партнери у процесу реформе државне управе, јер је то процес који дуго траје и чији се значајан део односи на реформу у области управљања људским ресурсима. Велики задаци су пред нама, пре свега када говоримо о успостављању Информационог система за управљање људским ресурсима, а МДУЛС ће настојати да остане доследан и веран партнер СУК на овом, али и другим пословима и активностима које се спроводе кроз Стратегију реформе јавне управе у Републици Србији. Честитам вам јубилеј и уверена сам, да ћемо заједно радити даље на стварању ефикасне, обучене и економичне јавне администрације“,  поручила је министарка Обрадовић.Skip to content