Нетачни наводи о миграцији грађана због предстојећих београдских избора, Мартиновић поручио: Алексић неистинама скупља јефтине политичке поене и обмањује народ

Поводом навода председника Народног покрета Србије Мирослава Алексића, изнетих на телевизији Н1, а у вези са миграцијом грађана због предстојећих локалних избора у Граду Београду, министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић наводи да су изнете информације непроверене и апсолутно нетачне и оштро их демантује:

„Овакви наводи још једна су у низу Алексићевих неистина, који грађанима само то има и да понуди, уместо конкретних политичких програма, идеја и предлога.

Док се, у овим изазовним временима и изузетно тешким околностима које су погодиле Европу и читав свет, председник Републике Александар Вучић, премијерка Ана Брнабић и целокупна Влада Србије сваког дана упорно и безрезервно боре за очување мира и стабилности, напредак наше државе, за сваки нови километар пута, боље здравство, нове фабрике, вртиће и школе, Мирослав Алексић и њему слични, власти гладни опозиционари, свесни да немају подршку народа, измишљају завере и тиме покушавају да прикупе јефтине политичке поене.

Као министар државне управе и локалне самоуправе одговорно тврдим да број бирача у Београду флуктуира уједначеном динамиком и да нема уочених одступања у периоду који је наведен, односно од 1. септембра 2023. године до данас, у односу на претходни период године.

Грађанима Србије треба да буде јасно да Мирослав Алексић, познати трстенички тајкун, оваквим злонамерним и нетачним коментарима има за циљ само једно – да обмане српски народ и прикрије своју неспособност, о којој јасно говоре његови потези. А у томе неће успети, јер наспрам његових обмана јавности и празних политичких програма стоји мудра и одговорна политика председника Вучића и Владе Србије, која на првом месту има интерес грађана и државе.

Грађани то знају, због чега нам већ више од деценије указују поверење, а ја ћу, за крај, да позовем грађане да се не осврћу на безочне обмане Мирослава Алексића и да истакнем да сам сигуран да су свесни да се актуелни државни врх не служи неистинама, лоповлуком и другим средствима опозије, већ да само ради и наставиће да ради у најбољем интересу грађана“, навео је у саопштењу министар Мартиновић.

 

 

 

 

 

 

 



Skip to content