Новогодишња честитка министарке Марије Обрадовић

Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић упутила је новогодишњу честитку грађанима Републике Србије.

„Година коју испраћамо била је испуњена неизвесношћу,  бригом и страхом од онога шта нам доноси сутра. Стару, 2020. годину памтићемо по пандемији која је захватила и на моменат зауставила цео свет, али и по нашој способности и храбрости да јој се супротставимо и у тој борби победимо.

Данас, када је пред човечанством пуно изазова, како у здравственом, тако и у економском и политичком смислу, Србија ће очувати мир и стабилност и наставити борбу за очување здравља и животе својих грађана. Наставићемо да спроводимо реформе које ће побољшати животни стандард и омогућити да у сваком делу земље држава постане истински сервис својих грађана.

У нади да ћемо испунити амбициозне циљеве који су пред нама и изборити се са изазовима које нам доноси сутрашњица, у име Министарства државне управе и локалне самоуправе желим да Нова 2021. година донесе здравље, срећу, мир и љубав у сваки дом и сваки крај Србије“.Skip to content