ОДРЖАН СЕДМИ ТРЕНИНГ ЗА ИНСПЕКТОРЕ У БЕОГРАДУ

24. и 25. марта 2016. године, у Привредној комори Београда, Партнери Србија организовали су седми у низу тренинга за инспекторе – будуће тренере за поступање по новом Закону о инспекцијском надзору. Тренинг је организован у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе а уз подршку УСАИД Пројекта за боље услове пословања. Овај интерактивни тренинг састоји се од инструкција, вежби и презентација путем којих се инспектори обучавају како о примени Закона о инспекцијском надзору, тако и о побољшању њихових комуникационих и презентационих вештина.

На тренингу у Београду учествовало је 28 инспектора, који су овим путем оспособљени да у будућности држе тренинге и пренесу стечено знање својим колегама.

 

Жељко Ожеговић, државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе присуствовао је тренингу и истакао битност Закона о инспекцијском надзору, као једног од важнијих реформских закона, који ће променити и побољшати начин функционисања не само инспекција, већ и државне управе. Ожеговић је полазницима тренинга поделио сертификате и честитао им на успешно завршеној обуци.Skip to content