ODRŽAN SEDMI TRENING ZA INSPEKTORE U BEOGRADU

24. i 25. marta 2016. godine, u Privrednoj komori Beograda, Partneri Srbija organizovali su sedmi u nizu treninga za inspektore – buduće trenere za postupanje po novom Zakonu o inspekcijskom nadzoru. Trening je organizovan u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave a uz podršku USAID Projekta za bolje uslove poslovanja. Ovaj interaktivni trening sastoji se od instrukcija, vežbi i prezentacija putem kojih se inspektori obučavaju kako o primeni Zakona o inspekcijskom nadzoru, tako i o poboljšanju njihovih komunikacionih i prezentacionih veština.

Na treningu u Beogradu učestvovalo je 28 inspektora, koji su ovim putem osposobljeni da u budućnosti drže treninge i prenesu stečeno znanje svojim kolegama.

 

Željko Ožegović, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave prisustvovao je treningu i istakao bitnost Zakona o inspekcijskom nadzoru, kao jednog od važnijih reformskih zakona, koji će promeniti i poboljšati način funkcionisanja ne samo inspekcija, već i državne uprave. Ožegović je polaznicima treninga podelio sertifikate i čestitao im na uspešno završenoj obuci.Skip to content