Представници општине Чока у посети Министарству

Представници општине Чока посетили су данас Министарство државне управе и локалне самоуправе, где су, у оквиру редовних радних састанака које Министарство организује са руководиоцима на локалу, разговарали са министарком Маријом Обрадовић.

На састанку је било речи о унапређењу капацитета службеника у општинској управи, пројекту изградње Зелене пијаце у општини Чока, који се финансира из кредитног аранжмана са Европском инвестиционом банком, као и о реализацији пројекта унапређења електронске управе општинске управе Чока кроз дигитализоване архиве, за који је ова општина добила средства из Буџетског фонда на конкурсу Министарства.

Министарка Обрадовић истакла је да су врата Министарства државне управе и локалне самоуправе, као родитељске куће свих градова и општина, отворена за сваки вид помоћи и подршке јединицама локалне самоуправе.

Председница општине Чока Стана Ђембер једна је од потписница Повеље женске солидарности, односно једна од 22 градоначелнице и председнице општина у Србији, чији рад министарка Обрадовић континуирано подржава.Skip to content