Разговор са руководством Суботице о унапређењу услуга за грађане и најмлађе Суботичане

Настављајући праксу редовних сусрета са представницима градова и општина у Србији, министарка Обрадовић разговарала је данас са локалним руководством Суботице.

На састанку са градоначелником Суботице Стеваном Бакићем и Маријом Ушумовић Давчић, начелницом Градске управе, министарка је поручила да је Министарство отворено за подршку и пружање помоћи свим јединицама локалне самоуправе у Србији, а посебно оним срединама које су мултикултуралне, каква је Суботица.

На састанку се разговарало о реализацији пројекта за које је Суботица добила средства из Буџетског фонда Министарства у текућој години, а који се односи на санацију фасаде Градске библиотеке, а министарка је изразила наду да ће и овај, као и претходни пројекти за које је овај град добијао средства из буџета, бити реализован у року.

Такође, на састанку су размотрене могућности подршке унапређењу услуга које се грађанима Суботице пружају у Јединственом управном месту, као и о унапређењу услуга за кориснике у предшколској установи у којој је врше радови на реконструкцији централне кухиње.

Састанку је поред министарке Обрадовић присустовала и државни секретар Маја Мачужић Пузић.Skip to content