Удовички са Сер Полом Џаџом

Данас су потпредседница Владе др Кори Удовички и председник Британско-српске привредне коморе сер Пол Џаџ (Paul Judge) разговарали о реформи јавне управе у циљу привлачења инвестиција.

Џаџ је нагласио да су британске компаније заинтересоване за сарадњу и инвестирање у Србији, те стога поздравља све мере овог Министарства у циљу професионализације јавне администрације, како би држава била заиста сервис привреди. “Уз велики потенцијал, вредне и образовне људе, природна богатство, потребно је упростити и убрзати процедуре неопходне за отварање страних компанија овде, рекао је Џаџ.

 

Удовички се захвалила на великом интересовању и несебичном залагању председника Британско-српске привредне коморе на повећању обима британских директних инвестиција у Србији, нагласивши да је ова Влада одлучна да унапреди све области у функционисању државе како би Србија била још примамљивија за инвестирање и тако омогућила нова радна места за наше грађане.

Удовички је нагласила да је укључивање државних службеника у процес реформе јавне управе неопходно, јер познају најбоље свој посао, а спроводиће је у дело.

Џаџ је нагласио да жели успеха Србији јер има пуно потенцијала и у достизању својих циљева она може рачунати на помоћ Британско-српске привредне коморе.Skip to content