Udovički sa Ser Polom Džadžom

Danas su potpredsednica Vlade dr Kori Udovički i predsednik Britansko-srpske privredne komore ser Pol Džadž (Paul Judge) razgovarali o reformi javne uprave u cilju privlačenja investicija.

Džadž je naglasio da su britanske kompanije zainteresovane za saradnju i investiranje u Srbiji, te stoga pozdravlja sve mere ovog Ministarstva u cilju profesionalizacije javne administracije, kako bi država bila zaista servis privredi. “Uz veliki potencijal, vredne i obrazovne ljude, prirodna bogatstvo, potrebno je uprostiti i ubrzati procedure neophodne za otvaranje stranih kompanija ovde, rekao je Džadž.

 

Udovički se zahvalila na velikom interesovanju i nesebičnom zalaganju predsednika Britansko-srpske privredne komore na povećanju obima britanskih direktnih investicija u Srbiji, naglasivši da je ova Vlada odlučna da unapredi sve oblasti u funkcionisanju države kako bi Srbija bila još primamljivija za investiranje i tako omogućila nova radna mesta za naše građane.

Udovički je naglasila da je uključivanje državnih službenika u proces reforme javne uprave neophodno, jer poznaju najbolje svoj posao, a sprovodiće je u delo.

Džadž je naglasio da želi uspeha Srbiji jer ima puno potencijala i u dostizanju svojih ciljeva ona može računati na pomoć Britansko-srpske privredne komore.Skip to content