УДОВИЧКИ У ПОСЕТИ 40. РАДНИЧКИМ ИГРАМА

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка државне управе и локалне самоуправе др Кори Удовички је посетила јубиларне 40. сусрете запослених у државној управи и локалној самоуправи тзв. „Радничке игре“ које се одржавају у Сокобањи од 9. до 14. септембра у организацији Синдиката управе Србије. Ове године окупило се око 1000 државних службеника како би се такмичили у разним спортским играма.

 

„Изузетно ми је драго што имам прилику да са вама поделим ове тренутке ваше разоноде, али и на унапређењу међусобних контаката, радничко-спортског туризма, квалитета рада и успешности извршавања радних обавеза“, рекла је министарка.

Говорећи о изменама и допунама закона који су пред нама, министарка је нагласила да очекује сугестије и предлоге од представника синдиката управе Србије, јер, како је Удовички нагласила „сви смо на истом задатку“ и додала да је у обостраном интересу да се „рад одвоји од нерада“.

Председник Синдиката управе Србије Његуш Потежица изразио је, у име присутних, задовољство што, после дугог времена, ресорни министар посећује „Радничке игре“. Министарка државне управе и локалне самоуправе поздравила је све такмичаре изразивши задовољство на позиву и поздравила попуњавање туристичких капацитета ван сезоне.Skip to content