Dodeljeni sertifikati učesnicima programa obuke „Osnaživanje liderskih veština u državnoj upravi“

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u okviru projekta „Podrška reformi javne uprave u Republici Srbiji kroz dalju podršku unapređenju sistema upravljanja ljudskim resursima u državnoj upravi“, uz finansijsku pomoć Fonda za dobru upravu Vlade Velike Britanije (GGF), uspešno je sprovelo dvomesečni program obuke za državne službenike na položaju „Osnaživanje liderskih veština u državnoj upravi“, kao još jednu u nizu aktivnosti koja treba da doprinese unapređenju upravljanja ljudskim resursima u državnoj upravi – ključnog preduslova za sprovođenje ukupnih reformskih ciljeva u procesu evropskih integracija.

U obukama koje su realizovane u sardanji sa Pricewaterhouse Coopers (PwC) i Centar za evropske politike (CEP), učestvovalo je 30 polaznika iz različitih organa državne uprave.

Povodom uspešnog završetka programa obuke, danas je u prostorijama Pricewaterhouse Coopers Akademije organizovano svečano uručenje seftifikata.

Tom prilikom učesnicima se obratio Mattew Jordan, drugi sekretar Ambasade Velike Britanije u Beogradu. On je izrazio zadovoljstvo što su Fond za dobru upravu Vlade Velike Britanije i Ambasada Velike Britanije u Beogradu bili u prilici da podrže realizaciju ovog programa obuke, posebno imajući u vidu značaj permanentnog unapređenja liderskih kompetencija najviših državnih službenika za uspešno ostvarivanje ključnih funkcija rukovođenja u državnim organima.

Učesnicima obuke sertifikate je uručila Jasmina Benmansur, pomoćnik ministra državne uprave i lokalne samouprave i tom prilikom se zahvalila svim partnerima koji su pomogli da se ovaj program obuke pripremi i sprovede na obostrano zadovoljstvo organizatora i učesnika obuke, koji su pokazali visok stepen zainteresovanosti za temu i spremnost da nastave dalje usavršavanje u ovoj oblasti i razvoju liderskih veština.



Skip to content