RUŽIĆ POSETIO OPŠTINU PRIBOJ

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetio je Opštinu Priboj, u kojoj se održava Limski biatlon i istakao da je ta turistička manfestacija iz Fonda za lokal  ove godine podržana sa oko tri miliona dinara.

“Drago mi je što je lokalna samouprava aplicirala i što smo bili u prilici da sa skromnih tri miliona dinara pomognemo ovu manifestaciju. Vlada je pokazala da je zainteresovana za ravnomerni razvoj cele zemlje i potrudićemo se da se Priboj vrati na turističku mapu Srbije, a ova manifestacija je samo korak napred”, izjavio je  Ružić.

Ružić je istakao da opština Priboj ima izuzetan potencijal i da se u odnosu na prethodne godine ovde sada realizuju brojni projekti.

On je ocenio da su pred lokalnom vlasti su brojni izazovi i dodao da  će ih uz pomoć Vlade Srbije uspešno prevazići.

“Ova opština pokrenuta je sa mrtve tačke na kojoj je bila dugi niz godina. Retko ko ima takav kampus koji sadrži sportske terene, halu, olimpijski bazen i to sve pored reke Lim”, naglasio je Ružić.

Ministar je rekao da je njegova poseta Priboju za vreme Limskog biatlona već postala tradicija i da će sledeće godine videti koliko se zaista napredovalo.

Turistička manifestacija Limski biatlon na deonici Priboj – Rudo – Setihovo, održava se svake godine, uz spust čamcima niz reku Lim i rekreativnu biciklističku trku.