ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАБАВКУ КОНСУЛТАНТСКИХ УСЛУГА ИЗ ОБЛАСТИ УПРАВЉАЊА ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА

(Ref. 2016AO47)

Савет Европе објављује јавни позив за консултантске услуге из области управљања људским ресурсима за потребе пројекта „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи“. Пројекат заједнички финансирају Европска унија и Савет Европе, а спроводи га Савет Европе у Републици Србији у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Сталном конференцијом градова и општина.

Пројекат је заснован на кључним приоритетима Стратегије реформе јавне управе у Републици Србији и начелима Европске повеље о локалној самоуправи, које пружају чврсту основу за успостављање стабилног система локалне самоуправе у Србији. У том контексту, Пројекат ће потпомоћи развој и примену модерних инструмената управљања људским ресурсима у локалној самоуправи као и успостављање ефикасног институционалног и организационог оквира за стручно усавршавање запослених у локалној самоуправи кроз квалитетне програме обуке заснованим на стварним потребама запослених.

Пројекат предвиђа израду „Пакета подршке из области управљања људским ресурсима“ и његову примену у 20 локалних самоуправа у Србији (укључујући градове, општине и градске општине) од новембра 2016. године до октобра 2017. године. У том циљу Савет Европе објављује јавни позив за ангажовање консултаната (физичких лица) за спровођење „Пакета подршке из области управљања људским ресурсима“ у одабраним локалним самоуправама.

Рок за пријаву је петак, 30. септембар 2016. године. Детаљне информације о условима јавног позива објављене су на интернет страници Савета Европе www.coe.int/en/web/portal/call-for-tenders (Ref. 2016AO47).Skip to content