ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ ПРОЦЕСА КОНСУЛТАЦИЈА У ПОСТУПКУ ПРИПРЕМЕ ДОПУНЕ УРЕДБЕ О КАТАЛОГУ РАДНИХ МЕСТА У ЈАВНИМ СЛУЖБАМА И ДРУГИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА У ЈАВНОМ СЕКТОРУ

Позивамо све заинтересоване стране, представнике научно – истраживачких установа, научне раднике, удружења, социјалне партнере и друга заинтересована лица да учествују у процесу консултација у вези Предлога Каталога радних места у науци и истраживањима и Предлога допуне Каталога радних места пратећих и помоћно – техничких послова. Наведене Предлоге припремило је Министарство просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Синдикатом запослених у научно – истраживачкој делатности Србије, и уз консултације са научно – истраживачким установама.

Консултације о Предлогу допуне Уредбе о каталогу радних места у јавним службама и другим организацијама у јавном сектору („Службени гласник РС“, бр. 81/17, 6/18 и 43/18) ће се спровести у периоду од 30. децембра 2021. године до 21. јануара 2022. године, достављањем примедби, сугестија и коментара електронским путем на мејл: katalogradnihmesta@mduls.gov.rs или на адресу Министарства државне управе и локалне самоуправе, Бирчанинова бр.6, Београд.

Предлози Каталога радних места објављени су на интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе и еКонсултације.

Предлози Каталога радних места у науци и истраживањима се налази ОВДЕ и допуна Каталога радних места пратећих и помоћно – техничких послова се налази ОВДЕSkip to content