Округли сто о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о инспекцијском надзору

Министарство државне управе и локалне самоуправе ће, у уторак 16. октобра 2018, са почетком у 12:00 сати (регистрација од 11:30 сати) у хотелу Метропол (Булевар краља Александра 69, Београд) представити Нацрт закона о изменама и допунама Закона о инспекцијском надзору, који предвиђа растерећење одговорне привреде сувишних трошкова инспекцијских контрола и унапређење ефикасности инспекцијских органа.

Догађај ће отворити министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић,  Њ.Е. амбасадор Краљевине Норвешке Арне Санес Бјернстад и Горан Ковачевић, потпредседник УО НАЛЕД-а.

Како је нацрт Закона крајем септембра ушао у јавну расправу, скуп је прилика да привреда, пословна удружења, инспекције и све заинтересоване стране дају коментаре и мишљења на нова решења. Нацрт закона можете погледати ОВДЕ.

Коментаре и сугестије молимо Вас да доставите на  dobrauprava@mduls.gov.rs или поштом на адресу: Министарство државне управе и локалне самоуправе, Београд, Бирчанинова 6.

Презентацију Нацрта закона о изменама и допунама ЗоИН и припрему новог прописа подржала је Амбасада Краљевине Норвешке у оквиру пројекта „Јачање инспекцијског, управног и управно-судског надзора над инспекцијским надзором“, који реализују НАЛЕД и Јединица за подршку Координационој комисији Владе Србије за инспекцијски надзор.

Aгендa догађаја

 Skip to content