Позив за учешће на округлом столу „Транспарентно финансирање програма од јавног интереса која реализују удружења“

Министарство државне управе и локалне самоуправе, у сарадњи са Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и Сталном конференцијом градова и општина позива заинтересоване представнике/це државних органа, јединица лoкалне самоуправе и организација цивилног друштва да присуствују 19. новембра 2018. године, oкруглом столу на тему „Транспарентно финансирање програма од јавног интереса која реализују удружења“, који ће се одржати у Палати Србија (сала Београд), Булевар Михајла Пупина 2, Београд , са почетком у 10.00 часова.

Циљ скупа је представљање Уредбе о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса која реализују удружења („Службени гласник РС“, број 16/2018).

Пријаву учешћа на скупу потребно је доставити најкасније до 16.11.2018. године на e-mail: prava.slobode.registri@mduls.gov.rs

Напомена: Организатори нису у могућности да нaдoкнaде трoшкoвe прeвoзa учесницима који нису из места у ком се одржава округли сто.

Погледајте Програм Округлог столаSkip to content