Poziv za učešće na okruglom stolu „Transparentno finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja“

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u saradnji sa Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i Stalnom konferencijom gradova i opština poziva zainteresovane predstavnike/ce državnih organa, jedinica lokalne samouprave i organizacija civilnog društva da prisustvuju 19. novembra 2018. godine, okruglom stolu na temu „Transparentno finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja“, koji će se održati u Palati Srbija (sala Beograd), Bulevar Mihajla Pupina 2, Beograd , sa početkom u 10.00 časova.

Cilj skupa je predstavljanje Uredbe o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja („Službeni glasnik RS“, broj 16/2018).

Prijavu učešća na skupu potrebno je dostaviti najkasnije do 16.11.2018. godine na e-mail: prava.slobode.registri@mduls.gov.rs

Napomena: Organizatori nisu u mogućnosti da nadoknade troškove prevoza učesnicima koji nisu iz mesta u kom se održava okrugli sto.

Pogledajte Program Okruglog stolaSkip to content