У току је пријављивање за упис на мастер програм из области финансијског менаџмента, рачуноводства и финансијске контроле у јавној управи – FINAC

Позивају се кандидати за упис на мастер студије ФЕФА на студијском програму „Економија“, који су запослени са пуним радним временом у органима јавне управе Републике Србије, да се пријаве за стипендије које омогућују бесплатно студирање* на ФЕФА. Средства за финансирање запослених у јавној управи обезбеђена су кроз Erasmus+ program FINAC (FINancial management, Accounting and Controlling) који финансира Европска унија.

Позив и више информација о начину за пријаву можете видети http://www.fefa.edu.rs/konkurs-za-stipendije-za-zaposlene-u-javnoj-upravi/.

Пројекат јачања капацита јавне управе развојем курикулума из области финансијског менаџмента, рачуноводства и финансијске контроле/FINAC је финансиран у оквиру Ерасмус+ програма Европске уније и започео је са реализацијом крајем 2016. године и трајаће до новембра 2019. године.

У скопу реализације Пројекта Министарство државне управе и локалне самоуправе Републике Србије у сарадњи са Службом за управљање кадровима и Националном академијом за јавну управу спровело је активности које се односе на процес предселекције државних службеника и запослених у јединицама локалних самоуправа који ће имати прилику да након успешно положеног пријемног испита похађају бесплатно мастер програме у области управљања јавним финансијама који су акредитовани у склопу реализације пројекта. У складу са Пројектом око 110 службеника (са централног и локалног нивоа) имаће могућност да следеће школске године похађа мастер студије бесплатно на Факултету организационих наука – Унвиерзитета у Београду, Факултету за економију, финансије и администрацију – Метрополитен универзитета у Београду, Економског факултета -Универзитета у Крагујевцу и Универзитету у Новом Пазару.Skip to content