„Меке вештине“ за инспекторе

УСАИД Пројекат за боље услове пословања, организовао је 17. и 18. новембра први од осам предвиђених напредних тренинга за инспекторе посвећених тзв. ‚‚меким вештинама‚‚, потребним за вршење инспекцијског надзора.

 

Тренинг је организован у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Партнерима за демократске промене Србија. Овај интерактивни дводневни тренинг састојао се од инструкција, вежби, студија случајева и презентација путем којих се инспектори обучавају о вештинама преговарања, тимском раду, комуникацији, пословној етици, превазилажењу сукоба и конфликтих ситуација и медијацији.

На обуци у Београду учествовало је 27 инспектора, који ће стечена знања примењивати у свом свакодневном раду и трудити се да вештине стечене на тренингу пренесу и својим колегама. У току 2016. и 2017. године биће одржано још седам тренинга на којима ће бити обучено преко 200 инспектора.

Учесницима тренинга су сертификате уручили представници УСАИД БЕП и Партнера Србија и честитали им на успешно завршеној обуци. Следећи напредни тренинг инспектора посвећен меким вештинама биће одржан 6. и 7. децембра у Нишу.Skip to content