Новогодишња честитка министра Мартиновића

Министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић честитао је грађанима Републике Србије предстојеће новогодишње празнике и пожелео им добро здравље и мир у 2023. години.

„У име Министарства државне управе и локалне самоуправе и у своје име, свим грађанима Србије желим да им Нова година, као симбол новог почетка, донесе добро здравље, мир и просперитет.

Иза себе остављамо годину у којој смо, упркос свим изазовима и бригама, поново остварили видљиве резултате, оправдали указано поверење грађана и поставили чврсте темеље за даљи развој наше државе.

Пред нама је још пуно посла и велика одговорност да радимо у најбољем интересу грађана и обезбедимо им боље услове за живот, а очување мира и стабилности остаје наш императив.

Министарство државне управе и локалне самоуправе ће и у будућности бити поуздан партнер свим градовима и општинама. Настављамо да реформишемо и дигитализујемо јавну управу и унапређујемо квалитет услуга за грађане, који су главни мотив и покретач свих реформских процеса.

Заједништо је основни принцип за опстанак и напредак друштва, зато је важно да се и у наредном периоду водимо начелима солидарности и узајамног поштовања. Срећна вам Нова 2023. година!“