Novogodišnja čestitka ministra Martinovića

Ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović čestitao je građanima Republike Srbije predstojeće novogodišnje praznike i poželeo im dobro zdravlje i mir u 2023. godini.

„U ime Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i u svoje ime, svim građanima Srbije želim da im Nova godina, kao simbol novog početka, donese dobro zdravlje, mir i prosperitet.

Iza sebe ostavljamo godinu u kojoj smo, uprkos svim izazovima i brigama, ponovo ostvarili vidljive rezultate, opravdali ukazano poverenje građana i postavili čvrste temelje za dalji razvoj naše države.

Pred nama je još puno posla i velika odgovornost da radimo u najboljem interesu građana i obezbedimo im bolje uslove za život, a očuvanje mira i stabilnosti ostaje naš imperativ.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će i u budućnosti biti pouzdan partner svim gradovima i opštinama. Nastavljamo da reformišemo i digitalizujemo javnu upravu i unapređujemo kvalitet usluga za građane, koji su glavni motiv i pokretač svih reformskih procesa.

Zajedništo je osnovni princip za opstanak i napredak društva, zato je važno da se i u narednom periodu vodimo načelima solidarnosti i uzajamnog poštovanja. Srećna vam Nova 2023. godina!“Skip to content