Последње и четврто коло извлачења награда у наградној игри „Узми рачун и победи“ биће одржано последњег дана марта

У овом извлачењу главне награде су 2 стана, 7 путовања и чак 14 аутомобила ФИАТ 500 Л


Последње коло извлачења коверата у наградној игри „Узми рачун и победи“ одржаће се у последњег дана марта – у  петак 31. марта 2017. године како је прописано правилима наградне игре. У последњем, четвртом колу у директном преносу на
Радио Телевизије Србије са почетком у 17:50 биће додељено 208 награда, укупне вредности 54.581.713,47 динара. Позивамо све грађане да пошаљу коверте до четвртка 30. марта 2017. године, до 23 часа и 59 минута. Све коверте пристигле до наведеног временског рока биће пренете из Главног поштанског центра до студија РТС-а уз обезбеђење МУП Србије.

У директном преносу биће додељено 23 награде – 2 стана у Београду, један трособан стан у насељу Степа Степановић од 83,20 м2 уз који иде и полиса осигурања имовине и стан у изградњи у насељу Београд на води, површине 62 м2, затим 14 аутомобила ФИАТ 500 Л, и укупно 7 путовања у Њујорк, Париз и Грчку. Након директног преноса, путем live stream-a на сајтовима http://uzmiracun.rs/ и http://www.rts.rs биће додељено осталих 185 вредних награда.

Овог петка, срећу доносе наши познати спортисти Давор Штефанек, Дејан Томашевић, глумци из спотова „Узми рачун и победи“ Вања Недељковић и Милан Пајић.

Регуларност поступка надзираће петочлана Комисија у којој се налазе представници Министарства државне управе, Министарства финансија и Пореске управе, Министарства трговине, туризма и услуга и компаније Мастеркард.

Комисија присуствује извлачењу и одмах након извлачења, врши проверу испуњености услова дефинисаних Правилима наградне игре. Уколико Комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у извлачењу награде, извлачење коверата се наставља све док се не извуче коверта која испуњава услове.

Све срећне добитнике Министарство државне управе и локалне самоуправе контактираће одмах након извлачења и обавестити о наградама које су освојили, као и о начину преузимањa.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри и уколико утврди  кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу “Политика“ у понедељак 3. априла, као и на интернет страницама Министарства државне управе и локалне самоуправе, наградне игре www.uzmiracun.rs и  Радио телевизије Србије.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року не дужем од 30 дана од дана објављивања  у дневном листу “Политика“ док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања  у „Политици“.Skip to content