Poslednje i četvrto kolo izvlačenja nagrada u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ biće održano poslednjeg dana marta

U ovom izvlačenju glavne nagrade su 2 stana, 7 putovanja i čak 14 automobila FIAT 500 L


Poslednje kolo izvlačenja koverata u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ održaće se u poslednjeg dana marta – u  petak 31. marta 2017. godine kako je propisano pravilima nagradne igre. U poslednjem, četvrtom kolu u direktnom prenosu na
Radio Televizije Srbije sa početkom u 17:50 biće dodeljeno 208 nagrada, ukupne vrednosti 54.581.713,47 dinara. Pozivamo sve građane da pošalju koverte do četvrtka 30. marta 2017. godine, do 23 časa i 59 minuta. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbeđenje MUP Srbije.

U direktnom prenosu biće dodeljeno 23 nagrade – 2 stana u Beogradu, jedan trosoban stan u naselju Stepa Stepanović od 83,20 m2 uz koji ide i polisa osiguranja imovine i stan u izgradnji u naselju Beograd na vodi, površine 62 m2, zatim 14 automobila FIAT 500 L, i ukupno 7 putovanja u Njujork, Pariz i Grčku. Nakon direktnog prenosa, putem live stream-a na sajtovima http://uzmiracun.rs/ i http://www.rts.rs biće dodeljeno ostalih 185 vrednih nagrada.

Ovog petka, sreću donose naši poznati sportisti Davor Štefanek, Dejan Tomašević, glumci iz spotova „Uzmi račun i pobedi“ Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard.

Komisija prisustvuje izvlačenju i odmah nakon izvlačenja, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u izvlačenju nagrade, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće odmah nakon izvlačenja i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi  kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu “Politika“ u ponedeljak 3. aprila, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i  Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja  u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja  u „Politici“.Skip to content