Прва тура коверти за наградну игру „Узми рачун и победи“ пренета у студио РТС-а

Више од три милиона коверти са фискалним рачунима и слиповима које су грађани послали за учешће у наградној игри „Узми рачун и победи“ данас је пренето из Главног поштанског центра у Земуну у Студио 8 РТС-а у Кошутњаку, где ће у суботу бити извучене прве награде. Радници ЈП Пошта Србије транспортовали су коверте у конвоју од 6 камиона, а превоз до студија РТС-а обезбеђивао је МУП Србије.

 Прва тура коверти за наградну игру „Узми рачун и победи“ пренета у студио РТС-а

Примопредају коверата контролисала је Комисија у којој су били представници Министарства државне управе и локалне самоуправе, Министарства финансија – Пореска управа и Министарства трговине, туризма и телекомуникација. Комисија је од запослених из ЈП Пошта Србије примила списак са укупним бројем допремљених врећа и коверата који су обе стране потписале. Такође, сачињен је и  списак пошиљки које су пристигле у неадекватним ковертама и тиме не испуњавају услове за учествовање у наградној игри, а којих је укупно било 158.

У присуству чланова комисије истоварено је 3.156.016 пошиљки из 1.653 вреће и оне су депоноване у базен димензија 23х12 метара. Студио ће до последњег  извлачења 31. марта обезбеђивати службено обезбеђење РТС-а и биће под сталним видео надзором.

Напомињемо да ће све коверте које буду пристигле до 10. марта 2017. године, до 23 часа и 59 минута, учествовати у првом извлачењу наградне игре у суботу 11. марта у директном ТВ преносу на Првом програму РТС-а од 17:45 часова.  Коверте пристигле од 8. до 10. марта такође ће бити пренете из Главног поштанског центра до студија РТС-а уз обезбеђење МУП Србије.Skip to content