Prva tura koverti za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ preneta u studio RTS-a

Više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima i slipovima koje su građani poslali za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ danas je preneto iz Glavnog poštanskog centra u Zemunu u Studio 8 RTS-a u Košutnjaku, gde će u subotu biti izvučene prve nagrade. Radnici JP Pošta Srbije transportovali su koverte u konvoju od 6 kamiona, a prevoz do studija RTS-a obezbeđivao je MUP Srbije.

 Prva tura koverti za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ preneta u studio RTS-a

Primopredaju koverata kontrolisala je Komisija u kojoj su bili predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija – Poreska uprava i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Komisija je od zaposlenih iz JP Pošta Srbije primila spisak sa ukupnim brojem dopremljenih vreća i koverata koji su obe strane potpisale. Takođe, sačinjen je i  spisak pošiljki koje su pristigle u neadekvatnim kovertama i time ne ispunjavaju uslove za učestvovanje u nagradnoj igri, a kojih je ukupno bilo 158.

U prisustvu članova komisije istovareno je 3.156.016 pošiljki iz 1.653 vreće i one su deponovane u bazen dimenzija 23h12 metara. Studio će do poslednjeg  izvlačenja 31. marta obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video nadzorom.

Napominjemo da će sve koverte koje budu pristigle do 10. marta 2017. godine, do 23 časa i 59 minuta, učestvovati u prvom izvlačenju nagradne igre u subotu 11. marta u direktnom TV prenosu na Prvom programu RTS-a od 17:45 časova.  Koverte pristigle od 8. do 10. marta takođe će biti prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbeđenje MUP Srbije.Skip to content