Ружић честитао међународни дан људских права

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић, свим грађанима и грађанкама Републике Србије честита Међународни дан људских права.

Србија данас јесте добар и вредан пажње пример државе која је људска и мањинска права подигла до нивоа највиших међународних стандарда. Ова година протекла је у знаку унапређења права припадника националних мањина чиме смо послали још једну поруку свету да можемо сви заједно, поштујући једни друге,  богатећи једни друге, градити Србију као модерно, толерантно, мултиетничко друштво, у којем има места за све оне који воле и прихватају ову земљу као своју”, оценио је министар Ружић.

Истакао је да је поштовање и унапређење људских права важан сегмент државне политике Републике Србије, а да је данашњи дан  прилика да се подсетимо на значај поштовања права  и достојанства сваког појединца.

Уз жељу да данашње поруке инспиришу на узајамно поштовање, поверење и толеранцију честитам свим грађанима Републике Србије Међународни дан људских права“, рекао је министар Ружић.Skip to content