Сви станови нашли своје власнике, још један кључ од стана отишао у Блаце

Завршена наградна игра „Узми рачун и победи“

У четвртом извлачењу у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“ извучени су добитници два стана у Београд и свих шест станова који су опредељени наградним фондом су нашли своје власнике а чак два стана су отишла у Блаце. У директном преносу на Првом програму РТС-а извучени су и добитници 14 аутомобила „фијат 500Л“ као и добитници седам путовања. Остали добитници извучени су уз лајв стрим на порталу РТС-а и uzmiracun.rs, а извучено је укупно 208 награда укупне вредности од 54.581.713,47динара.Синоћ је након  четвтрог кола наградне игре „Узми рачун и победи“ наградна игра и завршена.

Током телевизијског преноса извлачења 23 главних награда, Комисија је установила да три коверте нису биле регуларне – у једној коверти се налазио један рачун који је био мањи од 100 динара, на другој није било контакт телефона а трећа коверта није била брендирана ковертом намењеној за наградну игру. Током извлачења осталих награда, установљено је да је 15 коверата било нерегуларно. Комисија је установила да седам коверти није садржало контакт телефоне, 6 коверата није имало десет фискалних рачуна и 2 коверте су садржале помешане фискалне рачуне и слипове.

Приређивач је одмах телефоном ступио у контакт са добитницима станова и аутомобила  и потврдио да испуњавају сва правила за учешће у наградној игри, да су пунолетни и да нису запослени у институцијама које организују наградну игру. Срећу су у последњем колу делили спортисти Давор Штефанек, Дејан Томашевић, глумци из спотова „Узми рачун и победи“ Вања Недељковић и Милан Пајић.

Све срећне добитнике Министарство државне управе и локалне самоуправе контактираће већ у суботу 01. априла и обавестити о наградама које су освојили, као и о начину преузимањa.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри и уколико утврди  кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу “Политика“ у понедељак 3. априла, као и на интернет страницама Министарства државне управе и локалне самоуправе, наградне игре www.uzmiracun.rs и  Радио телевизије Србије.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року не дужем од 30 дана од дана објављивања  у дневном листу “Политика“ док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања  у „Политици“.

Наградну игру приређује Министарство државне управе и локалне самоуправе, по одлуци Владе Србије у сарадњи са Министарством финансија, Пореском управом, Државном лутријом Србије, Поштом Србије, Републичким секретаријатом за јавне политике и НАЛЕД-ом.

Укупна вредност наградног фонда била је 135.344.181,46 динара, а за овај круг наградне игре опредељено је 742 награде.

Министарство државне управе и локалне самоуправе честита свим добитницима и захваљује се грађанима на учешћу у наградној игри “ Узми рачун и победи”  и великој подршци коју пружају у сузбијању сиве економије.

Наградна игра представља једну од 68 мера Националног програма за сузбијање сиве економије. Држава и привреда ће наставити са едукативним програмом током 2017. и 2018. године, а позивамо и све грађане да наставе да нас подржавају јер то за све нас значи боље путеве, болнице, школе и вртиће.Skip to content